Palvelumme

Rakenna kanssamme uuden ajan menestystä.

Valo Future on uuden ajan strateginen kumppanisi – apunasi ketterästi, tehokkaasti ja vaikuttavasti silloin kun tarve. Haluamme tuoda konsultoivat opit jokaisen organisaation käyttöön aiempaa helpommin, joustavammin ja inspiroivammin.

Valon osaajat ovat apunasi kehittämässä tulevaisuudenkestävyyttä,  vahvistamassa  asiakaskeskeisyyttä, luotaamassa nykyhetkeä ja tulevaisuutta sekä innostamassa oikeaan suuntaan. 

Emme koskaan aloita työtä tyhjästä. Hyödynnämme apunamme strategisia työkalujamme, isoa tietopankkiamme, oman tulevaisuusrakentamon työtä – ja aina parhaita osaajia.  Valon uniikista laatuosaajien verkostosta saamme tarvittaessa ketterästi mukaan myös täsmätekijät kuten parhaat tutkimus- tai muotoilijaresurssit. 

#strategia #asiakaskokemus #työntekijäkokemus #innovaatiot 

Uusi tapa toimia

Haluamme tuoda konsultoivat opit jokaisen organisaation käyttöön aiempaa helpommin, joustavammin ja inspiroivammin.

Valo esittäytyy

Mitä saat meiltä

  • Ketterä konsultointi
  • Osallistavat työpajat 
  • Oivaltavat luotaukset
  • Kehityspäiväohjelmat
  • Valmiit kokonaisuudet

On aika uudistaa myös konsultointia. Ota Valo avuksesi ketterästi kertaluontoisesti tai helpolla Coach-paketilla. Kolme eri konsultoinnin pakettihintaa takaavat helpon ja kustannustehokkaan avun.  Kysy lisää!

Hyödynnämme työskentelyssämme osallistavia ja pelillisisiä menetelmiä. Innosta organisaatiosi muutokseen inspiroivalla kokonaisuudella. Katso myös valmiit Futurizer -työpajat.

Saat kauttamme kaikki luotausprojektit tutkimuksista tulevaisuusluotauksiin.  Valolla on mittava kokemus vaativista luotaushankkeista. Oma tulevaisuusrakentamomme kerää jatkuvasti tietoa muutosvoimista. Hyödynnämme myös Futurizer-menetelmiä päästäksemme heti pintaa syvemmälle. Tämä takaa samalla oivaltavimmat insightit.

Haluatko innostavan kehityspäiväohjelman, jossa syntyy myös tuloksia. Teemme uniikkien Futurizer-työkalujen kanssa matkan organisaationne tulevaisuudenkestävyyteen!

Kilpailuetua Tulevaisuustaajuudesta on  uusi valmis työpajakokonaisuus, joka innostaa rohkeaan tulevaisuusajatteluun. Kysy lisää.

The best way to predict the future is to create it. - Lincoln

VALO FUTURE OY LÖNNROTINKATU 5, 00100 HELSINKI, FINLAND
info@VALOFUTURE.FI  | TIETOSUOJASELOSTE