Ennakkoluuloton tulevaisuudenrakentaja Tiina Heikka Valon kehittäjätiimiin

Entinen kunnanjohtaja, nykyinen organisaatioshamaani & mentori Tiina Heikka haluaa levittää organisaatioihin rohkeutta ja tulevaisuususkoa. Tiina on mukana kanssamme kehittämässä Valon tulevaisuustietoon perustuvia draamallisia menetelmiä. Luvassa on varmuudella jotain mieleenpainuvaa!

Kuka olet

Olen Tiina Heikka, yrittäjä, äiti ja maalainen. Olen työskennellyt aiemmin kunta-alalla ja aloitin yrittäjänä vuoden 2022 alusta.

Olet ollut monenlaisissa tehtävissä rakentamassa näkymää tulevaisuuteen. Mitä kiehtovaa tai haastavaa näet edessä päin? Ja kumpaa enemmän?

Olen innoissani yrittäjyydestäni, jossa pääsen uudella tavalla yhdistämään osaamistani ja auttamaan ihmisiä. Tulevaisuudennäkymäni ovat valoisat, koska tahansa voi tapahtua mitä tahansa hyvää.

Toimit Lapinjärven kunnanjohtaja vuosina 2014–2021. Miltä näyttää kuntien tulevaisuus?

Kuntakenttä on isossa muutoksessa, kun sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät hyvinvointialueiden järjestämisvastuulle. Nyt on aika keksiä kunta uudelleen. Uudistumiskykyiset ja ennakkoluulottomat kunnat tulevat menestymään hyvin

Mikä yhdisti sinut Valo Futureen?

Olimme Tiitan kanssa samassa Sitran Tulevaisuuden uudistajat -kehittäjäryhmässä, jossa tehtiin työkalu Tulevaisuustaajuus.

Mitä on luvassa?

Haluan yhdistää luovuuden, tulevaisuusosaamisen ja organisaatioiden ihmislähtöisen kehittämisen. Draamaohjaajana sormeni syyhyävät tulevaisuustyöskentelyyn draaman keinoin. Draamalliset menetelmät antavat lisää tapoja kuvitella tulevaisuutta Valo Futuren tulevaisuustiedon avulla.

Kuvassa Tiina ja Valon Tiitta Vaulos ideoimassa draamallisia menetelmiä. Tiina ja Tiitta tapasivat Sitran Tulevaisuuden uudistajien tiimissä ja aloittivat yhteistyön kun Tiina luopui kunnanjohtajan työstään ja ryhtyi yrittäjäksi.

Valon kehittämät rikkaat 2030 Futurizer -tulevaisuussisällöt ja työpajameneltelmät koostavat yhteen satojen lähteiden opit muutossuunnista, mahdollisuuksista ja uhista.

Olennainen osa konseptia on jo nyt aktivoivat menetelmät ja vaikuttavuus. Seuraavaksi myös draaman keinoin! Jos kiinnostunut rohkeaan tulevaisuuskuvaan innostavasta ohjelmasta esimerkiksi tiimipäivään, laita viestiä.

Lue lisää

Tiinan kotisivut: https://tiinaheikka.fi/

Tutustu 2030 Futurizeriin – inspiroiva matka huomiseen

Sitran Tulevaisuuden uudistajat -projekti

Lisää luettavaa

Testaa!

Futurizer logo

Valo Future tarjoaa inspiroivia palveluja ja työkaluja uuden ajan menestykseen. Autamme sinua suunnittelemaan huomisen menestyviä palveluita, hurmaamaan asiakaskokemuksella ja kirkastamaan tulevaisuudenkestävän strategian. Lue lisää

CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN - ALBERT EINSTEIN

VALO FUTURE OY    BULEVARDI 21, 00180 HELSINKI, FINLAND
lähetä meille viesti  | TIETOSUOJASELOSTE