Valo Futurelta tienviitat huomisen menestykseen

Maailma on täynnä epävarmuutta, mutta myös suuria mahdollisuuksia. Valo Future tarjoaa tienviittoja tulevaisuuteen uudella Futurizer 2030-työkalullaan.

Valo Futurelta tienviitat huomisen menestykseen

Maailma on murroksessa, täynnä epävarmuutta, mutta myös suuria mahdollisuuksia. Juuri nyt tarvitsemme rohkeita visioita, uskaliasta uudistamista ja kestäviä innovaatioita. Näiden saavuttamiseksi Valo Future tarjoaa tienviittoja tulevaisuuteen uudella Futurizer 2030-työkalullaan.

”Edessämme on suurempia uhkia kuin ehkä koskaan”, sanoo Valo Futuren toimitusjohtaja Tiitta Vaulos.

”Uhat on välttämätön tuntea ja estää, mutta katse tulee olla ensisijaisesti suunnattuna mahdollisuuksissa. Menestyäkseen pitää uskaltaa olla myös optimisti.”

 

“Suomalaiset, nyt kaikki peliin, sillä vuoden 2030 menestyjät tehdään tänään.”

Vaulos on luonut tiimineen uuden Futurizer 2030-mallin alustaksi kestävän menestymisen rakentamiselle.

Mallista löytyvät keskeiset aihealueet, joissa tapahtuu muutosta tai joihin kohdistuvat suuret muutospaineet vuoteen 2030 mennessä eri tasoilla: globaalisti, toimintaympäristöissä ja ihmisten käyttäytymisessä. Mallin taustalla on yli 500 lähteen mittava luotaus,  satoja esimerkkejä sekä testityöpajoja.

”Tärkeää tässä ajassa on hahmottaa muutosta myös kokonaisuutena. Meillä on kyllä tietoa tarjolla, mutta se on usein sirpaleista ja hajallaan, ja ehkä juuri siksi moni isokin muutos on tullut meille lähes täysin yllätyksenä.”

”Olemme halunneet luoda työkalun, joka auttaa ymmärtämään muutosta kokonaisuutena ja muuttamaan oivallukset teoiksi. Maailma huutaa rohkeita onnistujia, ja itse ratkaisemme millaista huomista rakennamme. Suomalaiset, nyt kaikki peliin, sillä vuoden 2030 menestyjät tehdään tänään”, Vaulos hoputtaa.

Lisää luettavaa

Testaa!

Futurizer logo

Valo Future tarjoaa inspiroivia palveluja ja työkaluja uuden ajan menestykseen. Autamme sinua suunnittelemaan huomisen menestyviä palveluita, hurmaamaan asiakaskokemuksella ja kirkastamaan tulevaisuudenkestävän strategian. Lue lisää

CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN - ALBERT EINSTEIN

VALO FUTURE OY    BULEVARDI 21, 00180 HELSINKI, FINLAND
lähetä meille viesti  | TIETOSUOJASELOSTE