Valo x Earth Hour: Teimme lupauksen planeetalle

On taas Earth Hourin aika! Valo Future osallistuu tapahtumaan tekemällä oman lupauksensa planeetalle.

Earth Hour on maailman laajimmalle levinnyt ympäristötapahtuma, jolloin yksilöt ja organisaatiot ilmaisevat huolensa ympäristön tilasta. Valojen sammuttaminen on ehkäpä tunnetuin osa Earth Houria, mutta tekemällä lupauksen planeetalle osallistujat voivat reflektoida omaa vaikutustaan ympäristö- ja ilmastokriiseihin, sekä sitoutua toimintaan paremman huomisen eteen.

Moni meistä on varmaankin joskus kuullut Earth Hourista, tai jopa osallistunut tapahtumaan sammuttamalla lamput sekä sähkölaitteet tunniksi. Kynttilän valossa hengaileminen onkin ihanan hyggeä hyytävässä maaliskuussa, mutta valojen sammuttaminen on pääosin symbolinen ele, jolla ohjataan huomio luonto- ja ilmastokriiseille. 

Kun WWF Suomi tiedotti, että myös organisaatiot voivat osallistua Earth Houriin esimerkiksi tekemällä lupauksen planeetalle, niin Valo Futuren toimistolla laitettiin hyrrät pyörimään. Mitä me voisimme luvata?

Valo Futuren lupaus planeetalle osana Earth Hour 2023 tapahtumaa.

Monet esimerkit organisaatioiden lupauksista olivat asioita joita useat meistä jo tekevät, kuten julkisten suosiminen työmatkaliikenteessä. Halusimme miettiä aidosti, millaisella toiminnalla Valo Futurella olisi suurin mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti.

Tulimme siihen tulokseen, että työllämme on mahdollisesti suurikin kerrannaisvaikutus laajojen asiakas- ja kumppanuusverkostojen ansiosta. Sen takia on tärkeää, että aktiivisesti edistämme asiakkaiden ja kumppanien edun lisäksi myös ympäristön ja ilmaston etua – ja hyvinvoiva planeetta ja yhteiskunta ovatkin myös perusta menestyvälle taloudelliselle toiminnalle. 

Sen takia lupauksemme planeetalle on:

Valo Future lupaa tuoda esiin kestävän kehityksen mahdollisuuksia ja välttämättömyyttä kaikessa tekemisessään.

Myös valolaisia innostui tekemään henkilökohtaisia lupauksiaan. Mikä olisi sinun?

Useat valolaiset päättivät tehdä myös henkilökohtaisia lupauksiaan planeetalle, joita he sitoutuvat edistämään arjessaan.

Harjoitus sai aidosti pohtimaan, mitä voisimme itse tehdä paremmin hyvinvoivan pallon eteen. Kannustammekin kaikkia organisaatioita ja yksilöitä myös pohtimaan omia lupauksiaan ja kertomaan niistä muille!

Voit lukea lisää Earth Hourista ja tavoista osallistua täältä. https://wwf.fi/earthhour/

Suljetaan yhdessä valot ja sähkölaitteet lauantaina 25.3.2023 klo 20.30-21.30. Tunnelmallista Earth Houria 2023 kaikille!

Lisää luettavaa

Testaa!

Futurizer logo

Valo Future tarjoaa inspiroivia palveluja ja työkaluja uuden ajan menestykseen. Autamme sinua suunnittelemaan huomisen menestyviä palveluita, hurmaamaan asiakaskokemuksella ja kirkastamaan tulevaisuudenkestävän strategian. Lue lisää

CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN - ALBERT EINSTEIN

VALO FUTURE OY    BULEVARDI 21, 00180 HELSINKI, FINLAND
lähetä meille viesti  | TIETOSUOJASELOSTE