Tutustu Valon uuteen tiimiläiseen

Tänä kesänä toimistollamme voi bongata Karhun - tiimimme sai vahvistusta Milkasta. Lue Milkan haastattelu!

Tutustu uuteen tiimiläiseemme Milka Karhuun. Mitä Milka puuhailee Valolla ja vapaa-ajallaan? Ja miksi mielikuvitus on hänestä tärkeää?

Kuka olet?

Olen digitaaliseen markkinointiin ja tiedolla johtamiseen erikoistunut kauppatieteiden maisteriopiskelija. Vapaa-ajalla rentoudun katsomalla lempisarjojani ja uppoutumalla käsityö- tai taideprojekteihin. Suurin saavutukseni (töiden ohella) olisi olla palamatta auringossa tänä kesänä. Muistakaa käyttää aurinkorasvaa!

Mitä teet Valo Futurella?

Työtehtäväni Valolla ovat monipuoliset, mutta keskityn pääosin asiakaskokemuksen puolelle. Kesän aikana tavoitteena on viedä CX Futurizerin englanninkielinen versio kansainvälisille markkinoille. Parasta tähän mennessä on ollut päästä oppimaan monia uusia asioita ja tietenkin päästä tutustumaan aivan huipputyyppeihin!

Vinkkisi tulevaisuuden varalle?

Vinkkini kaikille tulevaisuuden varalle on muistaa välillä myös pysähtyä. Elämme hektisessä maailmassa, joten on tärkeää muistaa ottaa aikaa myös itselleen ja pitää itsestään huolta.

Lempi quote

“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited, whereas imagination embraces the entire world” -Albert Einstein. 

Tiedolla ei tee mitään, jos ei ole mielikuvitusta soveltaa sitä.

Psst! Ota Valo Future seurantaan Instagramissa ja LinkedInissä!


Instagram


Linkedin

CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN - ALBERT EINSTEIN

VALO FUTURE OY    BULEVARDI 21, 00180 HELSINKI, FINLAND
lähetä meille viesti  | TIETOSUOJASELOSTE

Miten voisimme auttaa sinua?