Tutustu Valon uusiin tiimiläisiin

Valon tiimi on saanut kaksi loistavaa vahvistusta, kun Maija ja Maria ovat päässeet aloittamaan työt.

Tässä tekstissä pääset tutustumaan uusin Valolaisiin!

Kuka olet?

Maija: Sosiaalipsykologian maisteriopiskelija, joka innostuu terassilounaista, hyvistä kirjoista ja antoisista keskusteluista. Aikaisemmin olen toiminut muun muassa valmennuskurssiopettajana ja sydämeni sykkiikin tehokkaille ja visuaalisille PowerPoint-esityksille. Vapaa-ajalla pyöritän lukupiiriä, ohjaan ryhmäliikuntaa ja nautin elämästä.

Maria: Olen vastavalmistunut tulevaisuudentutkija (VTM), taustaltani aineenopettaja (KM) ja kuvajournalisti. Yllättävä ja odottamaton saavat tarkkaavaisuuteni terästymään ja kiinnostukseni heräämään. Pyöräilen mielelläni uusia reittejä, kurkistelen kiinnostaviin gallerioihin ja kahviloihin ja pysähdyn myös sellaisten asioiden äärelle, joista en ensinäkemältä ymmärrä mitään.

Mitä teet Valolla?

Maija: Työskentelen Future Insight Traineena. Käytännössä avustan ja tuen asiakastyössä esimerkiksi rakentamalla työpajasisältöjä, käymällä läpi dataa ja auttamalla työpajojen fasilitoinnissa. Lisäksi pyöritän Valon instagramia (@valofuture) ja LinkedIn-sivua. Jokainen työpäivä on kuitenkin erilainen ja tehtävät ovat todella vaihtelevia!

Maria: Nimikkeeni on Future Insight Assistant ja tällä hetkellä teen toimintaympäristön muutosten luotausta. Tarkastelen erilaisia ilmiöitä ja yritän ymmärtää niiden keskinäisiä vaikutussuhteita sekä muutosten mahdollisia merkityksiä asiakkaille.

Vinkkisi tulevaisuuden varalle:

Maija: Stay curious! Uteliaisuus on valtava voimavara nopeasti muuttuvassa maailmassa. Ei kannatta antaa omien ajatusten ja mielipiteiden jämähtää paikoilleen, vaan uskaltaa uudistua ja muuttaa omaa kantaa maailman muutoksen mukana. Omaa uteliaisuuttani ruokin muun muassa podcasteilla, kirjoilla ja hyvillä keskusteluilla.

Maria: Kaikki liittyy kaikkeen ja se tekee maailmasta samaan aikaan kiehtovan ja vaikeasti ennakoitavan. Selkeä visio auttaa tekemään rohkeita valintoja haastavissakin tilanteissa ja huomaamaan edessä avautuvat mahdollisuudet. 

Lisää luettavaa

Testaa!

Futurizer logo

Valo Future tarjoaa inspiroivia palveluja ja työkaluja uuden ajan menestykseen. Autamme sinua suunnittelemaan huomisen menestyviä palveluita, hurmaamaan asiakaskokemuksella ja kirkastamaan tulevaisuudenkestävän strategian. Lue lisää

CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN - ALBERT EINSTEIN

VALO FUTURE OY    BULEVARDI 21, 00180 HELSINKI, FINLAND
lähetä meille viesti  | TIETOSUOJASELOSTE