Tutustu Valon uusiin tiimiläisiin

Alkava syksy on tuonut mukanaan uusia tiimiläisiä Valolle. Tutustu uusiin Junior Future Designereihimme.

Alkava syksy on tuonut mukanaan uusia tiimiläisiä Valolle. 

Ensimmäisessä osassa esittelyjämme pääsemme tutustumaan uusiin Junior Future Designereihimme! Kuka harrastaa mehiläisten hoitoa? Kuka innostuu musikaaleista? Minkälaisia ovat tyypit Valon somepostauksien takana?

Kuka olet?

Senni: Olen kestävään kehitykseen erikoistuva kauppatieteiden maisteriopiskelija, jolle kahvi, seikkailut ja uudet näkökulmat ovat tärkeitä. Innostun jatkuvasti uusista asioista, mutta parhaillaan vapaa-aikani kuluu muun muassa seniorityön, kasvien ja mehiläistenhoidon parissa.

Elisa: Rauhan- ja konfliktintutkimuksen maisteriopiskelija, jolla on taustaa mm. markkinoinnin ja konsultoinnin saralta. Sytyn yhdessä tekemiselle, vakiintuneen ja vanhan haastamiselle sekä onnistuneille asiakaskohtaamisille. Vapaa-ajalla inspiroidun hyvistä tarinoista, musikaaleista ja vilpittömistä ihmiskohtaamisista.

 

Mitä teet Valolla?

Senni: Toimin Valolla Junior Future Designerin roolissa. Työtehtävät ovat yhtä monipuolisia kuin yrityskin; Tulen työskentelemään esimerkiksi asiakastyön avustamisen, somemarkkinoinnin ja tulevaisuusluotauksien parissa. Keskityn etenkin 2030 Futurizerin kehittämiseen.

Elisa: Työskentelen Junior Future Designerina. Avustan ja tuen asiakkuuksia ja ylläpidän yhdessä Sennin kanssa Valon markkinointikanavia. Työni pitää sisällään esimerkiksi somestrategian toimeenpanoa, työpajojen fasilitoinnin tukemista ja erilaista taustoitusta ja luotausta.

 

Vinkkisi tulevaisuuden varalle?

Senni: Ei kannata ottaa itseään liian vakavasti. Muuttuva maailma vaatii muuntautumiskykyä myös ihmisiltä, jolloin meidän tulee päivittää asenteitamme ja ajatuksiamme asioista jatkuvasti. On siis okei vaihtaa mielipidettä ja naurahtaa omille virheilleen; Se saattaa olla jopa parasta mitä voimme tehdä.

Elisa: Mahdollisuudet! Tulevaisuus nähdään usein riskien ja uhkien kautta, vaikka se sisältää myös vähintään yhtä paljon mahdollisuuksia ja potentiaalia positiiviseen muutokseen. Tulevaisuuden voikin nähdä tabula rasana, jonka rakentamiseen jokainen saa osallistua!

Jos haluat nähdä mitä Valolla tapahtuu nappaa seurantaan Valon instagram. 

CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN - ALBERT EINSTEIN

VALO FUTURE OY    BULEVARDI 21, 00180 HELSINKI, FINLAND
lähetä meille viesti  | TIETOSUOJASELOSTE

Miten voisimme auttaa sinua?