Missiomme on valjastaa tulevaisuudenkestävyys jokaisen organisaation omaksi energisoivaksi voimavaraksi ja kyvykkyydeksi.

VALO FUTURE on vuonna 2020 perustettu kansainvälistyvä yritys ja liikkeenjohdon konsultti, joka kehittää organisaatioille uudenlaisia työkaluja ja palveluja tulevaisuuden ennakointiin ja kilpailukyvyn vahvistamiseen. 

Taustamme on liikkeenjohdon ja markkinoinnin konsultoinnissa sekä vaativassa tulevaisuuden ja ihmisten luotauksessa. Meitä yhdistää halu tehdä asiat hieman uudella tavalla. Kun maailma muuttuu, myös uutta menestystä rakentavien työkalujen tulee muuttua.

Uskomme, että jokaisella organisaatiolla ja toimijalla tulee olla aiempaa helpompia ja inspiroivampia työkaluja tulevaisuuden ennakointiin ja kilpailukyvyn vahvistamiseen. 

Arvomme

ROHKEA UUDISTAMINEN

Uskomme jokaisen asiakkaamme kykyyn uudistua ja olla tulevaisuuden menestyjä. Olemme rohkeita uudistajia kaikessa tekemisessämme.


KIRKAS NÄKYMÄ

Kristallisoimme olemassa olevan tiedon ja ymmärryksen, tarjoamme oivaltavia uusia näkemyksiä ja työkaluja tulevaan ja yksinkertaistamme kaiken helpoksi ymmärtää ja käyttää.

AITO AUTTAMINEN

Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja haluamme tarjota asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Teemme hyvää myös laajemmin, tukemalla tyttöjen pärjäämistä maailmassa.

Valo on samalla näkemyksellinen ja nopea verkosto.

Valo Future on uuden ajan strateginen kumppanisi – apunasi ketterästi, tehokkaasti ja vaikuttavasti silloin kun tarve.  Valon osaajat ovat apunasi kehittämässä tulevaisuudenkestävyyttä,  vahvistamassa  asiakaskeskeisyyttä, luotaamassa nykyhetkeä ja tulevaisuutta sekä innostamassa oikeaan suuntaan. 

Valon uniikista laatuosaajien verkostosta saamme ketterästi mukaan kaikki täsmätekijät.

Verkostomme koostuu huippukyvyistä, joita ajaa halu tukea yrityksiä ja yhteisöjä kohti parasta tulevaisuutta.

Tavoitteena on tarjota ketterä tapa valjastaa asiakkaan käyttöön laaja osaaminen, joita yhdistää rohkea missio ja uudenlainen toimintatapa – ja tinkimätön asiakkaan parhaan ajaminen. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluamme haastaa perinteistä liikkeenjohdon konsultointia. On aika tuoda konsulttitasoiset opit helpolla ja inspiroivalla – mutta silti kattavalla tavalla kaikkien käyttöön.

Päävastaavat

Sähköposti: etunimi.sukunimi@valofuture.fi

Tiitta Vaulos

CEO, Lead futurizer

Tiitalla on pitkä kokemus vastuutehtävistä ihmisten ja tulevaisuuden luotaamisessa sekä asiakas- ja ihmiskeskeisyyden konsultoinnista.  Vastannut aiemmin mm. kansainvälisestä asennetutkimuksesta, tulevaisuusilmiöraporteista ja asiakaskeskeisyyden askelmerkkien kehittämisestä sekä lukuisille yrityksille tehdyistä luotauksista. Tiitta vetää Valon tulevaisuusrakentamoa.

Tuija Wikström

CUSTOMER SUCCESS LEAD

Tuijalla on monipuolinen kokemus asiakaskokemuksesta ja ihmiskeskeisen liiketoiminnan rakentamisesta konsulttina kotimaisille ja kansainvälisesti toimiville yrityksille. 

Tuija uskoo organisaatioiden ja ihmisten kykyyn halutessaan ylittää itsensä – ja on vuosien ajan ollut tukemassa tätä matkaa.

Tuija vastaa Valon asiakkuuksista ja muutosprojekteista.

ADVISORY BOARD
Valon taustavoimana on yritysjohtoa ja yritysten transformaatioprojekteja edustava advisor-ryhmä.


The belief that the world is getting worse, that we can’t solve extreme problems, isn’t just mistaken. It’s harmful. - BILL GATES

VALO FUTURE OY LÖNNROTINKATU 5, 00100 HELSINKI, FINLAND
info@VALOFUTURE.FI  | TIETOSUOJASELOSTE