Kohti uusia seikkailuja

Toukokuussa aloittanut Valon Future Insight Trainee Maija suuntaa syksyksi kohti uutta seikkailua Pariisiin. Miten kesä Valolla on sujunut ja mitä kaikkea Maija on ehtinyt oppia muutamassa kuukaudessa?

Kesä Valolla on ollut innostava, opettavainen ja hurjan monipuolinen!

Olen päässyt tekemään todella monipuolisia työtehtäviä aina tuotekehityksestä Instagram reelseihin. Monipuoliset tehtävät ovat taanneet sen, että joka viikko (tai jopa joka päivä) vastassa on uusia asioita ja uuden opettelua. Pienessä ja ketterässä organisaatiossa traineena voi päästä kehittämään taitojaan hyvin monipuolisesti ja se onkin yksi syistä, jotka saivat minut aikanaan kiinnostumaan Valosta!

Pääosin työpäivät ovat koostuneet asiakastöissä avustamisesta, uuden Futurizer 2030 kehittämisestä ja Valon markkinoinnin ja viestinnän tekemisestä. Olen esimerkiksi opetellut muokkaamaan nettisivuja, kuvannut reelsejä instagramiin ja päässyt avustamaan työpajoissa. Erityisesti markkinoinnin ja viestinnän tekemiseen olen saanut vapautta ja vastuuta alusta asti, mikä on sopinut tällaiselle luovalle askartelijalle paremmin kuin hyvin. Heinäkuussa koostin esimerkiksi blogiin Valon kesäkirjat -sarjan, jossa kirjoitin tietokirjoista, jotka auttavat ymmärtämään tulevaisuuden muutosta. Pääset lukemaan kesäkirjoista tästä.

Koulutukseltani olen muutamia maisteriopintoja vajaa sosiaalipsykologi ja aiempaa työkokemusta löytyi vähän joka puolelta aina valmennuskurssin opettamisesta Kelan tiskin kautta yritysblogien kääntämiseen yrittäjänä. Olen utelias, luova ja kokeilunhaluinen ja olen halunnut nähdä erilaisia organisaatioita ja työtehtäviä urani alussa. Valo on kuitenkin ollut siitä erityinen työpaikka, että missään muualla en ole päässyt olemaan yhtä utelias, luova ja itsenäinen työssäni. Minulle itsenäinen työtapa sopii hyvin ja nautin vaihtelusta enemmän kuin rutinoituneesta työtavasta.

Syksyksi lähden Pariisiin, joka muuten tunnetaan “valon kaupunkina”, suorittamaan opintoihini kuuluvaa työharjoittelua, jota pandemiatilanne on siirtänyt jo muutaman kerran. Tiitan ja Tuijan sanoin “kun maailma kutsuu, sen kutsuun pitää vastata”.

Jätän Valon syksyksi kirkastamaan Suomen syksyä ja tulevaisuuden haasteita.

Au Revoir!

Lisää luettavaa

Testaa!

Futurizer logo

Valo Future tarjoaa inspiroivia palveluja ja työkaluja uuden ajan menestykseen. Autamme sinua suunnittelemaan huomisen menestyviä palveluita, hurmaamaan asiakaskokemuksella ja kirkastamaan tulevaisuudenkestävän strategian. Lue lisää

CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN - ALBERT EINSTEIN

VALO FUTURE OY    BULEVARDI 21, 00180 HELSINKI, FINLAND
lähetä meille viesti  | TIETOSUOJASELOSTE