Tutustu Valon uusiin tiimiläisiin

Valon tiimi on saanut kaksi loistavaa vahvistusta, kun Maija ja Maria ovat päässeet aloittamaan työt.

Tässä tekstissä pääset tutustumaan uusin Valolaisiin!

Who are you?

Maija: Sosiaalipsykologian maisteriopiskelija, joka innostuu terassilounaista, hyvistä kirjoista ja antoisista keskusteluista. Aikaisemmin olen toiminut muun muassa valmennuskurssiopettajana ja sydämeni sykkiikin tehokkaille ja visuaalisille PowerPoint-esityksille. Vapaa-ajalla pyöritän lukupiiriä, ohjaan ryhmäliikuntaa ja nautin elämästä.

Maria: Olen vastavalmistunut tulevaisuudentutkija (VTM), taustaltani aineenopettaja (KM) ja kuvajournalisti. Yllättävä ja odottamaton saavat tarkkaavaisuuteni terästymään ja kiinnostukseni heräämään. Pyöräilen mielelläni uusia reittejä, kurkistelen kiinnostaviin gallerioihin ja kahviloihin ja pysähdyn myös sellaisten asioiden äärelle, joista en ensinäkemältä ymmärrä mitään.

Mitä teet Valolla?

Maija: Työskentelen Future Insight Traineena. Käytännössä avustan ja tuen asiakastyössä esimerkiksi rakentamalla työpajasisältöjä, käymällä läpi dataa ja auttamalla työpajojen fasilitoinnissa. Lisäksi pyöritän Valon instagramia (@valofuture) ja LinkedIn-sivua. Jokainen työpäivä on kuitenkin erilainen ja tehtävät ovat todella vaihtelevia!

Maria: Nimikkeeni on Future Insight Assistant ja tällä hetkellä teen toimintaympäristön muutosten luotausta. Tarkastelen erilaisia ilmiöitä ja yritän ymmärtää niiden keskinäisiä vaikutussuhteita sekä muutosten mahdollisia merkityksiä asiakkaille.

Vinkkisi tulevaisuuden varalle:

Maija: Stay curious! Uteliaisuus on valtava voimavara nopeasti muuttuvassa maailmassa. Ei kannatta antaa omien ajatusten ja mielipiteiden jämähtää paikoilleen, vaan uskaltaa uudistua ja muuttaa omaa kantaa maailman muutoksen mukana. Omaa uteliaisuuttani ruokin muun muassa podcasteilla, kirjoilla ja hyvillä keskusteluilla.

Maria: Kaikki liittyy kaikkeen ja se tekee maailmasta samaan aikaan kiehtovan ja vaikeasti ennakoitavan. Selkeä visio auttaa tekemään rohkeita valintoja haastavissakin tilanteissa ja huomaamaan edessä avautuvat mahdollisuudet. 

More to read

Try out our tests!

Futurizer logo

Valo Future offers inspiring services and tools for tomorrow's success. We help you design tomorrow's successful services, create a winning customer experience, and build a future-proof strategy.

CREATIVITY IS INTELLIGENCE HAVING FUN - ALBERT EINSTEIN

VALO FUTURE OY    BULEVARDI 21, 00180 HELSINKI, FINLAND
send us a message  | REGISTRY AND DATA PRIVACY NOTICE